Search form

Schedule

The grid below shows WETA's television schedule for the next 24 hours.

You can change the start date and time using the dropdown boxes. To go to a page that lists programs for just one channel, please choose the channel name.

PROMOTION:

WETA UK

12:00 AM

Father Brown

The Chedworth Cyclone

Father Brown is drawn into the shady world of boxing when a local fighter is found dead in suspicious circumstances.

60 minutes

1:00 AM

The Dark: Nature's Nighttime World

Amazon Flooded Forests

Bryson Volrin encounters a curious sloth; Gordon Buchanan enters a deserted house that has been taken over by vampire bats.

60 minutes

2:00 AM

Life

Hunters and Hunted

Explore the battles fought daily between carnivores and their prey around the world.

60 minutes

3:00 AM

Mum

June

Cathy decides to host a barbecue, hoping to find out why Michael hasn't taken the time to respond to her email.

30 minutes

3:30 AM

Upstart Crow

I Did Adore a Twinkling Star

Will is tricked by his evil nemesis, Robert Greene, into writing a tragedy for a nobleman who only likes romances set in exotic foreign location; Kate falls for Marlowe when she gives him Italian lessons.

30 minutes

4:00 AM

Atlantis

Touched by the Gods

Minos' health continues to fade; the odds are stacked against Jason; a shocking revelation exposes the past.

60 minutes

5:00 AM

BBC World News

News. Reporting on the day's international news from London and from BBC correspondents around the world.

30 minutes

5:30 AM

As Time Goes By

At Death's Door

When Jean's sister in law, Penny, has to go to the hospital she thinks that things are worse than they are and makes a big fuss.

30 minutes

6:00 AM

Antiques Roadshow

New Lanark 1

Fiona Bruce and the experts meet visitors bringing family heirlooms to the 18th century cotton mill of New Lanark; treasures featured include a pearl necklace bought cheaply at a boot sale, and a valuable clock found in a flea market.

30 minutes

6:30 AM

Antiques Roadshow

New Lanark 2

Treasures brought to the cameras include diamond jewels found hidden in an upholstered chair, a claret jug rescued from the pawn shop, and a banner for Britain's oldest subscription library founded in 1741.

30 minutes

7:00 AM

Born and Bred

Thick as Thieves

Len and Linda's first foster child is not what they were expecting.

60 minutes

8:00 AM

Monarch of the Glen

Hector disowns his pregnant daughter; Archie tries to reunite his warring family; Katrina is faced with a critical decision.

60 minutes

9:00 AM

Monarch of the Glen

After transforming Glenbogle into a successful tourist attraction, Archie looks forward to the future with confidence, until an American arrives with a seemingly legitimate claim to the estate.

60 minutes

10:00 AM

Ballykissangel

Spirit Proof

Dooley's latest scheme awakens the ghost of an 18th-century highwayman; Edso gives Kathleen driving lessons after she wins a car.

60 minutes

11:00 AM

Ballykissangel

Paul Dooley Sleeps With the Fishes

Someone from Avril's past arrives in the village; Liam and Donal pressure Dooley into returning the money he borrowed from them.

60 minutes

12:00 PM

Are You Being Served?

No Sale

The staff is unhappy with Mr. Grace's decision to open the store at 8:30 a.m.

30 minutes

12:30 PM

As Time Goes By

An Old Flame

Lionel is not sure if he should approve of Sandy's new boyfriend, but he forgets all about it when an old beau calls Jean.

30 minutes

1:00 PM

New Tricks

Old Dogs

When a serial dog killer starts stalking local parks, the team are reluctantly forced into taking on the case.

60 minutes

2:00 PM

MI-5

The Innocent

The team suspects an Algerian man of planning a terrorist attack against the British transportation system.

60 minutes

3:00 PM

Waking the Dead

Solidarity

The team investigates the murder of an army activist.

60 minutes

4:00 PM

The Dark: Nature's Nighttime World

Amazon Flooded Forests

Bryson Volrin encounters a curious sloth; Gordon Buchanan enters a deserted house that has been taken over by vampire bats.

60 minutes

5:00 PM

Antiques Roadshow

Holocaust Memorial Special

Fiona meets a remarkable group of British survivors whose lives were shattered by the events of WWII; the Foreign and Commonwealth Office hosts a special gathering as Jewish families come together to talk about life under Hitler's tyranny.

30 minutes

5:30 PM

Endeavour on Masterpiece

Game

Struggling with the sudden departure of Joan Thursday, Endeavour becomes consumed with the hunt for a serial killer.

90 minutes

7:00 PM

Are You Being Served?

Diamonds Are a Man's Best Friend

A wealthy customer who lost a diamond in the store offers a reward.

30 minutes

7:30 PM

As Time Goes By

A Surprise for Jean

Jean (Judi Dench) wants Lionel (Geoffrey Palmer) to come up with a surprise that will pep up her otherwise dull life.

30 minutes

8:00 PM

The Doctor Blake Mysteries

The Price of Love

At Ballarat military base, a soldier is killed on a routine training exercise.

60 minutes

9:00 PM

The Coroner

Those in Peril

After a hoax callout, a volunteer in the Lighthaven lifeboat crew drowns, and Jane suspects foul play.

60 minutes

10:00 PM

The Body Farm

Eve arrives to examine a body that was found floating, when she is informed that some other crew members are missing.

60 minutes

11:00 PM

BBC World News

News. Reporting on the day's international news from London and from BBC correspondents around the world.

30 minutes

11:30 PM

Pie in the Sky

Ugly Customers

Crabbe and the PDS must watch jurors in the Marcus Benson fraud trial; a lecherous diner makes advances to Sally at the restaurant.

60 minutes

  Classical WETA

12:00 am Classical Music with Bill Bukowski
6:00 am Classical Music with Nicole Lacroix
12:00 pm Classical Music with Trey Graham
6:00 pm From the Top
7:00 pm Classical Music with James Jacobs
9:00 pm Choral Showcase
10:00 pm Classical Music with James Jacobs
12:00 am Classical Music with Bill Bukowski
6:00 am Classical Music with Linda Carducci
10:00 am Classical Music with Bill Bukowski
3:00 pm Classical Music with Nicole Lacroix
7:00 pm PBS NewsHour
8:00 pm Classical Music with John Banther
9:00 pm Front Row Washington
10:00 pm Classical Music with John Banther
12:00 am Classical Music with Bill Bukowski
6:00 am Classical Music with Linda Carducci
10:00 am Classical Music with Bill Bukowski
3:00 pm Classical Music with Nicole Lacroix
7:00 pm PBS NewsHour
8:00 pm Classical Music with James Jacobs
12:00 am Classical Music with Bill Bukowski
6:00 am Classical Music with Linda Carducci
10:00 am Classical Music with Bill Bukowski
3:00 pm Classical Music with Nicole Lacroix
7:00 pm PBS NewsHour
8:00 pm Classical Music with James Jacobs
12:00 am Classical Music with Bill Bukowski
6:00 am Classical Music with Linda Carducci
10:00 am Classical Music with Bill Bukowski
3:00 pm Classical Music with Nicole Lacroix
7:00 pm PBS NewsHour
8:00 pm Classical Music with James Jacobs
12:00 am Classical Music with Bill Bukowski
6:00 am Classical Music with Linda Carducci
10:00 am Classical Music with Bill Bukowski
3:00 pm Classical Music with Nicole Lacroix
7:00 pm PBS NewsHour
8:00 pm Classical Music with James Jacobs
12:00 am Classical Music with Bill Bukowski
6:00 am Classical Music with Linda Carducci
12:00 pm Classical Music with Trey Graham
1:00 pm Classical WETA Opera House
4:30 pm Classical Music with Trey Graham
6:00 pm Classical Music with Jay Roberts

  VivaLaVoce

12:00 am Vocal Classical Music with Linda Carducci
3:00 am Opera Encore
5:30 am Vocal Classical Music with Nicole Lacroix
9:00 am Vocal Classical Music with John Banther
3:00 pm Vocal Classical Music with Bill Bukowski
8:00 pm Opera at Eight
10:30 pm Vocal Classical Music with James Jacobs
12:00 am Vocal Classical Music with James Jacobs
3:00 am Opera Encore
5:30 am Vocal Classical Music with John Banther
9:00 am Vocal Classical Music with James Jacobs
3:00 pm Vocal Classical Music with Linda Carducci
8:00 pm Opera at Eight
10:30 pm Vocal Classical Music with Nicole Lacroix
12:00 am Vocal Classical Music with Nicole Lacroix
3:00 am Opera Encore
5:30 am Vocal Classical Music with James Jacobs
9:00 am Vocal Classical Music with Nicole Lacroix
3:00 pm Vocal Classical Music with Bill Bukowski
8:00 pm Opera at Eight
10:30 pm Vocal Classical Music with Linda Carducci
12:00 am Vocal Classical Music with Linda Carducci
3:00 am Opera Encore
5:30 am Vocal Classical Music with John Banther
9:00 am Vocal Classical Music with James Jacobs
3:00 pm Vocal Classical Music with Linda Carducci
8:00 pm Opera at Eight
10:30 pm Vocal Classical Music with Nicole Lacroix
12:00 am Vocal Classical Music with Nicole Lacroix
3:00 am Opera Encore
5:30 am Vocal Classical Music with James Jacobs
9:00 am Vocal Classical Music with Nicole Lacroix
3:00 pm Vocal Classical Music with Bill Bukowski
8:00 pm Opera at Eight
10:30 pm Vocal Classical Music with Linda Carducci
12:00 am Vocal Classical Music with Linda Carducci
3:00 am Opera Encore
5:30 am Vocal Classical Music with John Banther
9:00 am Vocal Classical Music with James Jacobs
3:00 pm Vocal Classical Music with Linda Carducci
8:00 pm Opera at Eight
10:30 pm Vocal Classical Music with Nicole Lacroix
12:00 am Vocal Classical Music with Nicole Lacroix
3:00 am Opera Encore
5:30 am Vocal Classical Music with James Jacobs
9:00 am Vocal Classical Music with Nicole Lacroix
3:00 pm Vocal Classical Music with Bill Bukowski
8:00 pm Opera at Eight
10:30 pm Vocal Classical Music with Linda Carducci
PROMOTION:

WETA Television Channel Guide

a WETA TV 26 WETA HD WETA UK WETA Kids
Via antenna 26.4 26.1 26.2 26.3
Cox 26, 802 1003, 1026 800 801
Comcast 26 800 (D.C.), 219 (Baltimore) 265 266
Verizon FIOS 26 526 474 472
DirecTV 26, 26-1
Dish Network 8076
RCN 26 613 38

WETA Radio Channel Guide

a Classical WETA VivaLaVoce
Washington, DC WETA 90.9 FM
Frederick, MD WETA 88.9 FM
Hagerstown, MD WGMS 89.1 FM
HD Channel 90.1-1 90.1-2
Online Listen Live, iTunes Listen Live, iTunes